tales.nu

En helt ny berÀttar idé sida har nu sett dagens ljus.
Idén till denna sidan bygger dels pÄ ett samtal med en bekants bokskrivande. Samtalet ledde in pÄ dom "spelböcker" som var sÄ populÀra pÄ 80-talet, och dÀr lÀsaren fick vÀlja vÀg och dÀr med öde för karaktÀrerna i böckerna.

 IdĂ©n var att skapa en sida dĂ€r olika författare gemensamt kunde skapa en bok. DĂ€r berĂ€ttelsen grenade ut sig och dĂ€r lĂ€saren sjĂ€lv styr handlingen. Om lĂ€saren inte Ă€r nöjd med berĂ€ttelsens gĂ„ng kan han/hon sjĂ€lv skriva sitt egen fortsĂ€ttning pĂ„ berĂ€ttelsen.
 Rent program mĂ€ssigt var sidan fĂ€rdig bara nĂ„gra timmar efter idĂ©n kommit till mig. Rent grafiskt tog det dock lĂ€ngre tid. Jag hade för mitt inre en bild om det grafiska grĂ€nsnittet skulle skapa "skrivarlyan" med blĂ€ckhorn, fjĂ€derpenna och papper, samtidigt som smĂ„folk och rymdskepp cirklade runt. En bekant hjĂ€lpte mig att fĂ„ ordning pĂ„ tankarna och skapade en trolsk miljö med stjĂ€rnhimlen ovan för, allt för att kittla författaren inom oss alla.

Nu hoppas jag bara pÄ mÄnga glada besöks upplevelser.

» Besök sidan

Senaste Nytt

14 Nov 2011Ett slag för Miljön

 Vi mĂ„ste alla hjĂ€lpa till att rĂ€dda jorden frĂ„n svĂ€lt och översvĂ€mningar. Med hjĂ€lp av en stark bild hoppas jag kunna öka folk medvetande.

 HjĂ€lp mig att sprida budskapet.
LĂ€s mer..

12 Nov 2011Presentkort

 Första bild collaget inlagt pĂ„ sidan blev Göteborg/Stockholm - presentkort.
LĂ€s mer..

03 April 2011tales.nu

En helt ny berÀttar idé sida har nu sett dagens ljus. Vi hoppas nu bara pÄ mÄnga glada besöks upplevelser.LÀs mer..

17 Juli 2008En ny design

Med mitt ny utvecklade CMS-system (ver 1) som gör sidan enkel att administreras, skapas min ny sida.LÀs mer..

Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates