Webbsidor


http://fun.axplock.com/

Fun var den första större sidan jag skapade i privat regi med huvudsaklig inriktning pÄ en större anvÀndarkrets. Förhoppningen vara att skapa en sida dÀr jag kunde göra reklam för mina andra projekt genom ex. banners. Detta var ocksÄ första sidan jag, till en början motvilligt, anvÀnde nÄgon annans grafik till, fria templates, detta efter att anstrÀngt mig hÄrt för att fÄ till en egen design, men insett att det grafiska i mig aldrig kommer att blomma ut till fullo.

Sidan bestĂ„r av MÄNGDER med historier, historier jag fĂ„tt tillskickat till mig under lĂ„ng tid via e-mail, och som jag sjĂ€lv under flera Ă„r skickat ut till vĂ€nner och bekanta för att roa dom.
För att hitta bland alla historier Àr sidan sökbar. Dels i syfte att kunna finna historier som glömts, eller ocksÄ bara för att hitta historier i ett visst Àmne.

Alla besökare erbjuds att sjÀlva skriva in sin egna roliga historia pÄ sidan. För att inga dubletter av historier ska förekomma pÄ sidan finns ett avancerat system som kontrollerar inskrivna texter mot tidigare historier pÄ sidan.
PÄ sidan finner man ocksÄ en lÀngre text om mitt privata förhÄllningssÀtt till humor i historieform.

Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates