Webbsidor
http://www.mariasfyndbod.se

Marias Fyndbod Àr min frus Marias butiks hemsida. DÀr presenterar hon sig och de varor hennes butik erbjuder. Förhoppningarna frÄn början var att hon ocksÄ skulle kunna sÀlja via sidan sÄ att hon fick ytterligare ett ben att stÄ pÄ i sin affÀrsverksamhet, framtiden fÄr se.

DÄ Maria skulle ha sin egen hemsida för sitt företag Marias Fyndbod ansÄg jag att hon sjÀlv mÄste kunna Àndra i texter och lÀgga upp bilder. Det var ju hon som var expert pÄ sina produkter, att jag skulle skriva texterna skulle bara betyda att jag fungerade som en mellanhand, och sÄdana ska man jobba bort anser jag. Ett tipps sa att Joomla var just ett system dÀr man kunde göra detta. Att Joomla ocksÄ kunde erbjuda gratis och bra shoppingcart system gav extra plus i kanten. (OBS, alla shopping system till Joomla Àr inte gratis !!). Marias hemsida Àr liten och dÄ hon inte satt vid den varje dag visade det sig att Joomla systemet blev för stort och komplicerat för henne.
-08 hade jag utvecklat ett eget CMS system med huvudinriktning pÄ anvÀndarvÀnlighet. Jag byggde om hennes sida i detta systemet, ett arbete pÄ ca 2 timmar. Systemet Àr enkelt och idag Àr det inga problem för henne att Àndra texter och lÀgga upp ny bilder pÄ sin hemsida.

Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates