Webbsidor


Sedan första digitalkameran kom in i mitt liv har fotografering blivit lite av en andra hobby för mig. Att med en digitalkameran kunna gÄ ut och ta endast nÄgra fÄ bilder och direkt se resultatet ökade fotointresset. Att tidigare behöva tömma en rulle film, för att sedan i timmar vÀnta pÄ framkallning, eller skicka ivÀg filmen och vÀnta en vecka för att se om bilderna dödade mitt tidigare foto intresse.

Motiven pÄ bilderna varierar frÄn rena "minnesbilder" pÄ slÀckt och vÀnner, till mer natursköna naturbilder. Minnesbilderna vÀljer jag att inte lÀgga ut, detta dÄ jag anser att privatpersoner sjÀlva ska bestÀmma vad för material ska finnas pÄ internet.
Naturbilderna vill jag gÀrna visa upp. Och istÀllet för att lÄta bilderna ligga i datorn, till endast min och mina vÀnners glÀdje, visar jag gÀrna upp dom för intresserade. Gjorde dÀrför i ordning en hemsida för mina bilder.
Sidan innehÄller förutom en databas dÀr bla. bildtexter lÀggs in, ocksÄ ett system för att ladda upp bilderna och minska ner dom till 2 önskade storlekar. Dom 2 olika bildstorlekarna anvÀnds som förhandsgranskning och för visnings bilden.
Sidan innehÄller ocksÄ ett bildspel dÀr alla bilder visas upp.

http://bilder.axplock.com/

Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates